Elder Scrolls Online kurt adamlar

Kurtadamlar ve Vampirler ESOda Elder Scrolls Online a geldiği zaman özet şeklinde tartışılan özelliklerden biri oyuncuların vampir ve kurt adam olabilme yetilerinin olacağıdır nitekim tek koşul onların öncesinde Tamriel in vücut kazandırma yeteneklerinin olmasıdır. 

 Bugünün köşe yazısında Zenimax Online takımının bu gameplay i doğru bir şekilde elde edebileceği yolları araştırıyoruz...ya da yanlış. ESOda bir kurtadam ya da vampir olmanın anahtarı, oyunun tüm modlarını harikulade bir hisle yapmak. 

Morrowind's Bloodmoon yayılımında bir kurtadama dönüşümümü asla unutamayacağım. Zıplama, koşuşun hızı, her pençe darbesinin arkasındaki o güç.. benim Elder Scrolls um değil, bir video oyunu süperkahramanının üstünde bir şeydi. 

Sıradan koşu, kılıç vuruşların, büyülemek üzerinden yapılan yeniden örgütlenmelerin oyunda yeterince etki yarattığı bir çeşit ekleme olarak söylenebilir. Eğer ESO bu iki Power ı oyunun içine eklerse, Stüdyonun onlara gerçekten özel ve güçlü hissedecekleri konusunda garanti vermesi gerek fakat herhangi bir limit ya da maliyet olmaksızın.

Yorum Gönder