Lol kuleler hakkında

Kuleler rakip takım oyuncularının kendilerini savunmaları için büyük avantaj sağlamaktadır. Büyü Direnci: Rakibin skillerine karşı direnç sağlar.
Anlayacağınız bir harita yada bir eklenti değil başlı başına bir oyundur LoL. Bu becerileri oyun içinde level (seviye) atlayarak açabilirsiniz. Önleyicilerin yıkılması ise karşı tarafın saldırı gücünü arttırmaktadır.

Oyun İçinde Max.Seviye atlamak için oyunda rakip takımın minyonlarını , ormandaki slotları , kulelerini , inhibitörünü ve rakip takımdaki şampiyonları katlederek exp artışı ve altın artışı alabilirsiniz. Rakip takımdaki şampiyonları katlettiğinizde rakibin katlettiği şampiyon sayısına göre altın alırsınız. Ormandaki slotlar kurtlar , ejderler ,golemler ve daha bir çok yaratıktır. Ayrıca bu haritada yapay zeka şampiyonlarını takımlara ekleyebilir veya yapay zekaya karşı oynayabilirsiniz. şeylerden oluşur iksirler belirli bir süreyle canınızı yenilemeye , mana yenilemeye , saldırı hasarınızın yükselmesine , skillerinizin güçlenmesine vb işe yarar.
Bu oyunu aleyhine çevirmenize yardımcı olabilir. Bu oyun tarzında sadece 5v5 savaşlar yapılır, Play kısmından girip kaydınızı yaptırırsınız ve Oyun sizi karma olarak 5v5 rakiplerle karşılaştırır ve oyunu başlatır. Mana : Mana (bazı oyunlarda sp) miktarınızı yükseltir.Bu şampiyonların kedine ait skilleri (becerileri) vardır. DotA modundan farklı olarak oyunda "Kabiliyetler" ve "Rünler" sistemi vardır.Saldırı yaparsanız görünürsünüz.

Örneğin dev kemerini ele alalım fiyatı 1000 altın. 18 level vardır. Takımların ana üslerini birbirine bağlayan 2 adet yol bulunmaktadır. Oynanış açısından çok daha hızlıdır ve savaşlar uzun sürmemektedir. Bu incelemeyi okuyan herkes zaten az yada çok MMORPG oyunlarını oynamıştır. Bazı yetenekler edindiğimiz eşyalardan %50-%60 olarak etkilenirken bazı yetenekler ise eşyanın direk olarak katkısını alabiliyor. Anlaşılacağı üzere yeni başlayan oyuncuların burdan başlaması yararlarına olacaktır. yaratık 2 seferde bir, kuşatma minyonu) yaratık (Creeps) gelmektedir, her takım 3 yol üzerinden gelen yaratıkları veya düşman şampiyonlarını öldürerek para ve tecrübe kazanırlar. Karşı takımın Nexusunu yıkan takım oyunu kazanır.

Ormanda en değerli slotlar ejder ve barondur. Ranked Game i halan anlayabilmiş değilim ne işe yaradığını.

Bekleme Süresi: Skillerinizin bekleme süresini azaltır. Takımların ana üslerinin merkezinde Nexus binalası ve bu binayı koruyan 2 adet kule (Nexus Towers) bulunmaktadır.Bu Kulelere tek başımıza dalmaya kalktığımızda kulenin ölümcül vuruşlarına mağruz kalırız. Store olayı var ki burda Exp-IP Boost yada kapalı olan Championları reel parayla alabileceğiniz kısım oluyor. Şimdilik başlangıç olarak oyunu genel hatlarıyla inceleyip bildiklerimi yazayım, zamanla dahada gelişecektir rehber. Haritada en fazla beşer kişi olmak üzere eşit sayıda oyuncusu olan "mavi takım" ve "mor takım"ın savaştığı haritadır. (Top lane - Üst yol, Middle lane - Orta yol, Bottom lane - Alt yol).

Her yol üzerinde iki takımında üçer adet kule ve önleyici (inhibitor) bulunmaktadır.sezonun başlamasıyla bilgisayara karşı oynanabilir.9k (1900) hpsi olacaktır.
Haritada çalılıkların arasına geçerseniz rakibe görünmezsiniz.Level atladıkça skilleriniz dışında statüleriniz de yükselir örneğin şampiyonumuzu 1 level varsayalım ve 1 levelde 480 hpsi olduğunu düşünelim bu şampiyonumuz 18 level olduğunda hp değeri artacak ve yaklaşık. Bu totemler haritanın göremediğiniz bi kısmını görmeye yarar.

Yorum Gönder