NG yükleme

Sevilen Nfinity görevlileri tarafından dilimize çevrilerek hizmete açılan ve popüler olan FPS, Point Blank kısa sürede oyuncular arasında en sevilen oyunlardan biri olarak tahta oturdu.

Diğer bu tarz oyunlara bakınca, süper görsellere sahip bu oyun, giriş yaptığınız an benzerlerinden çok çok özel olduğunu ispatlıyor. Bu FPS ile en yakın vuruş duygusunu yaşayacaksınız.

Point Blank'da Yakın mesafe silahı gibi isimlerle benzersiz yüzlerce item mevcut. Tavsiyem İtalyan hafif makinelisi olan Spectre EXT. Öncelikle bilmeniz gereken bu eşyaların bir kaçına sahip olmak istiyorsanız NG diye tabir edilen epinlere gereksiniminiz olacak.

NG nereden alınır

NG, oyun içinde geçerli olan Epinlere verilen kısaltmadır. Bu ESN'lerin fiyatları bellidir. Söylemek istediğim kodlarınızı Point Blank NG satıcısı olan her hangi bir siteden temin edebilirsiniz. Fakat internetten satın alma işlemi gerçekleştirirken göz önünde bulundurmanız gereken şey ürünün fiyatı değil de kullanacağınız sitenin güvenilirliğidir.

Elinizdeki Kodları Point Blank sayfasından yükleyerek ihtiyacınız olan NG miktarına sahip olabilir ve arzuladığınız ekipmanları oyunda kullanıma açabilirsiniz. Aldığınız bu eşyalar duruma göre sınırsız olarak hesabınızda kalır. Fakat bazı silahlar ise ne yazık ki sınırsız olarak değilde sadece önceden belirlenmiş bir süre için kullanıma izin verilir. Yapılması gereken silah seçimi yapacağınızda bahsettiğim kalıcı silahları seçmeniz.

Bu FPS'de biri diğerinden harika avatarlar seçim yapmanızı zorlaştıracak. Hepsini denedim en iyisi eskiden futbolcu olan Red Bulls ama oyunda gözlemlediğim kadarıyla Leopard oldukça popüler bir tercih. Adamınızı seçip oyuna giriş yaptığınızda zevkinize göre birbirinden çok farklı özelliğe sahip haritalardan birini ne girebilirsiniz. Benim zevkime göre en güzel harita Angkor Harabeleri. Ama en çok oynanan harita oyunda gördüğüm şekliyle Storm Tube.
Nfinity olarak bilinen oyun şirketinin FPS tutkunlarıyla buluşturduğu bu muhteşem oyunun onlarca farklı modu oyuncunun emrine amade. Point Blank oyuncuları tarafından en çok kullanılan modlar ise Pompalı Maçı ve Dinazor Modu.

Çok gevelemeden NG epinlerine dönsem iyi olacak. Point Blank NG esn'lerine, bahsettiğim şekilde bir çok satış sitesinden ulaşmak kolay fakat güvenli bir satıcı tavsiyesi istiyorsanız sponsorumuzu kullanabilirsiniz. Şu an sanırım 53650 NG fiyatı düşürülmüş. Ulaşmak istediğiniz silahlara illa ödeme yaparak sahip olmak şeklinde bir zorunluluğunuz var demekte yalan olur. Oyun güncel duyurularını ziyaret ederseniz bazı zamanlar ödül etkinlikleri yapıldığını göreceksiniz. Düzenlenen bu etkinliklere girerek AK-47 Ext gibi bonusları satın almadan kazanabilirsin.

Yapmanız gereken görevler sayfasında görüntülenen kartların hepsini bitirerek alacağınız madolyonları, Tamamlanmış görevler sistemi içinde sahip olmak istediğiniz ünvanları teslim almak amacıyla kullanmanıza izin verilir. Son olarak bahsedilen ünvanların size çok özel silah hediye ettiğini görerek sevineceksiniz.

Yorum Gönder