Sbot nasıl kullanılır

Sizinde bildiğiniz çok kullanıcılı oyun Silkroad online için yazılmış, oyunu oynarken birisi ekran karşısında yokken bile kendi başına level atlayan yazılımdır.

Sbot kodlandığı günden beri Sro için problem çıkarmadan kullanılabilen programdır. Herkesin bildiği gibi bu popülerligini bu düzene borçludur. Piyasada olan benzerleri gibi ban yeme veya buna benzer problemlerle karşılaşmadan gayet sorunsuz kullanabilirsiniz. Botu oyunda kullanmak istiyorsanız daha önce bir sefer önceden kullandığınız bir bot üyeliğiniz bulunması zorunludur.

Mevcut bir S Bot üyeliğiniz bulunuyorsa S Bot süre uzatma servisi olan sitelerin bir tanesinden bu süreyi sipariş vererek Sbotunuzu uzatabilirsiniz.
Buraya kadar anlatılanlar güzel demi? lakin ya en başından beri kullandığınız bir Bot hesabınız bulunmuyorsa ne olacak. Merak etmeyin bundan sonrası da oldukça basit.

İster S Bot yeni hesap sahibi olun veya isterseniz elinizde bulunan S Bot acountunuz üzerinden sürenizi uzatma siparişi verin, gayet güvenilir bir oyun ürünleri sitesi bulunmakta. Silkroad online meraklısı kitlenin bildiği gibi Sro'nun tüm ürünlerini en güvenli şekilde alabileceğiniz ve 8 yıldır hizmet veren satış portalı mofis ismiyle tanınan web sitesidir.

Sbot satan siteler

Bence yok ama rakiplerine göre hem daha eski hem de ucuz olduğu bariz ortada olan mofis'e girdikten sonra satın al bölümünden joymax Silkroad sekmesine giriş yaparak, Silkroad bot 'a ait olan bölüme geçebilir ve fiyatların diğerlerine göre ne kadar uygun olarak girildiğini kendiniz görebilirsiniz.

Silkroad Sbot satın alma hizmetinden yararlanmak için mofis'deki bakiye yükle linkinden Banka havelesi, Kredi kartı ve Mobil ödeme seçeneklerinden biriyle size en ulaşılabilir ödeme seçeneğini kullanarak Sbot sahibi olabilirsiniz. Bahsettiğim sitede Sbot alacak kadar ödemeniz olduktan sonra canınız her istediğinde ürün satın al bölümünden sipariş geçerek, Bot kullanma zamanınızı 30 gün daha uzatabilirsiniz. Yeni kullanıcı adı ve şifre siparişi verdiğinizde size yüklü olarak 1 ay kullanım bulunan bir bot otomatik olarak verilir.

Sıfırdan bir hesap sipariş vermek için bir adet emailiniz olması yeterlidir. Bahsettiğimiz bu botu hangi oyun sitesinden satın alırsanız alın size bire bir aynı Bot verilmektedir özetle bu 30 günlük bot süresi herhangi bir değişiklik göstermez. Demem o ki bu botu satın alırken veya kullanım süresi uzatırken güvenli, kaliteli ve diğer sitelere göre çok daha uygun bir oyun sitesi peşindeyseniz ne demek istediğimi zaten anladınız.

Yorum Gönder